[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Search

Boldenone (Equipoise Undecylenate) 10ml X 250mg

76.60

Informatie:

Werkzame periode 14-16 dagen
Toediening Inject
Dosis Man 400-800mg / Vrouw 50-150mg
Acne Nee
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Nee
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Laag
DHT conversie Zeer laag

Uitverkocht

Category:

Beschrijving

Boldenone (Equipoise Undecylenate) Mactropin 10ml x 250mg

Boldenone kopen online en discreet via anabolenleveranciers

 

Boldenone (Equipoise Undecylenate)  is een gedehydrogeneerd analoog van testosteron.

Wij leveren de boldenone undecylenate in een vial van 10ml om te injecteren. Boldenone bevat zowel oestrogene- als androgene effecten. In de bodybuilding scene  is dit erg populair geworden, omdat het minder androgeen is en vergelijkbare resultaten geeft. Boldenone is een veelzijdig product en wordt gebruikt voor verschillende kuren, namelijk in massaopbouw- als de cut fase.

Boldenone werking:

U zult een toename merken in spierkracht en ontwikkeld spiermassa van hoge kwaliteit. Uw spieren zullen erg droog en hard uitzien. Verhoging van uw uithoudingsvermogen en verhoging van uw eetlust wordt verhoogd minder bijwerkingen tijdens de kuur.

Wij raden u aan om boldenone een keer per 7 dagen te injecteren. Wij bevelen u aan om dit product hoog te doseren voor het beste resultaat. Boldenone kan worden gebruikt in doseringen variërend van 400 mg tot 800mg per week. Voor atleten geven ze geweldige resultaten met langere cycli. (we raden 12 weken aan) Voor vrouwen 50 tot 150mg per week, maar hier moet je heel voorzichtig zijn omdat er sneller bijwerkingen kunnen optreden.

Niet iedereen is gevoelig voor bijwerking, omdat ieder lichaam anders is. De bijwerkingen die voorkomen met boldenone worden hieronder in een lijst weergegeven.

Acne op de borst, rug en schouders kan voorkomen. Zoals eerder aangegeven een verhoging van de eetlust. Veel atleten vinden dit geen bijwerking, maar dit kan vervelend zijn wanneer iemand in de wedstrijdvoorbereiding zit.  Verhoogde lichaamshaargroei en mannelijke kaalheid (op de hoofdhuid).

 

0
    0
    Uw mandje
    Uw winkelwagen is leegTerug naar Shop