[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]

Nandrolone Phenylpropionate 10ml X 100mg

62.00

Informatie:

Werkzame periode 2-3 dagen
Toediening Inject
Dosis 200-600mg
Acne Ja
Waterretentie Ja
Hoge bloeddruk Ja
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Laag
DHT conversie Laag

Category:

Beschrijving

Nandrolone Phenylpropionate 10ml x 100mg

Nandrolone kopen online en discreet via anabolenleveranciers

 

Npp  is een steroïde om te injecteren. Npp wordt geleverd in een vial van 10 ml. Npp is de korte versie van Nandrolone Decanoate (Deca). In de bodybuilding scene wordt dit product steeds vaker gebruikt in zowel de bulk als om te cutten. Npp heeft een sterk androgeen effect en anabole werking. Zijn bekendheid heeft npp te danken aan de goede basisfunctie namelijk het opbouwen van spiermassa. U dient bij een npp kuur altijd testosteron te injecteren, omdat de testosteronspiegel na een enkele injectie tot 13 dagen daalt.

Npp werking:

Door de verhoging van de eiwitsynthese zult u harde spieren van hoge kwaliteit ontwikkelen.  De kracht die ontwikkeld wordt met npp is onmenselijk.  Npp heeft zijn populariteit ook te danken aan het feit, dat het vet doet verbranden en tegelijkertijd spieren doet opbouwen. Een verhoogde hormoonproductie waardoor u meer energie zult krijgen. Hierdoor bent u instaat langer en frequenter te trainen. Npp wordt ook vaak aan een kuur toegevoegd, omdat het blessures helpt te behandelen en gewrichten beschermt. U zult beter en sneller herstellen.  Verhoogt het niveau van groeifactor IGF-1 die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en groei van spiermassa.

De meest gebruikelijke dosering is 100mg om de dag. Uiteraard hangt dit ook af van uw doelen. We raden beginnende bodybuilders aan om te beginnen met lagere doseringen van 150 – 250mg per week. Als u lichaam hier goed op reageert kunt u de dosering na een aantal weken verhogen tot 300-450mg per week. De gevorderden zullen 400 tot 600mg per week injecteren.  Het is dus zeer belangrijk om de doseringen niet te overdrijven, omdat u hierdoor minder natuurlijke testosteron zult aanmaken.

Mogelijke bijwerkingen:

Pijnlijke of jeukende tepels en verhoogde bloeddruk. Agressie kans op acne en progesteron-gynaecomastie.

0
    0
    Uw mandje
    Uw winkelwagen is leegTerug naar Shop