[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]

Trenbolone Acetate 10ml X 100mg

69.99

Informatie:

Werkzame periode 2-3 dagen
Toediening Inject
Dosis 200-600mg
Acne Ja
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Ja
Beschadiging lever Bij hoge doseringen
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee

Category:

Beschrijving

Trenbolone Acetate  kopen 10ml x 100mg is een steroïde dat wordt geproduceerd in de vorm van olie voor injectie in de intramusculaire variëteit. Het geheel zit in een glazen injectie vial van 10ml. Trenbolone acetate is onder de bodybuilders een van de sterkste en meest veelzijdige middelen die worden gebruikt in bodybuilding en krachtsporten. Trenbolone acetate 100 mg is gebaseerd op het trenbolone hormoon, dat is aangewezen voor de korte trenbolonester. Vanwege de snelle opname in het lichaam en ongeveer 2 dagen halfwaardetijd. Trenbolone is herkenbaar aan zijn androgene en anabole effecten.

Dankzij trenbolone acetate bouw je spiermassa van hoge kwaliteit. Trenbolone acetate heeft vooral een significante invloed op de toename van stikstofretentie in spierweefsel. Dit betekent dat de eiwitsynthese wordt versneld en drastisch verhoogd. Omdat trenbolone de werking van glucocortico steroïden blokkeert en onderdrukt, vertaalt dit zich in een vermindering van het katabolisme en vermindering van het lichaamsvet. Je bent in staat om het lichaamsvet beter en effectiever te verminderen, maar tegelijkertijd spiermassa op te bouwen en de regeneratie en behandeling van blessures wordt versneld. Groter uithoudingsvermogen en kracht en veroorzaakt geen hoogwaterretentie.

Het is belangrijk om te weten dat trenbolone een sterke anabool is. Voor degenen die dit product voor het eerst gebruiken, raden we aan om te beginnen met lagere doseringen van 30-50 mg iedere 2 dagen. Ervaren gebruikers zullen streven naar 500-700 mg per week. Omdat trenbolone acetaat een snelwerkende anabole is, moet het om de andere dag worden geïnjecteerd. In de cutfase raden we aan om hogere doseringen te gebruiken, maar meer dan 200 mg per dag kan het risico op bijwerkingen aanzienlijk verhogen.

Trenbolone acetaat heeft ook zijn bijwerkingen:

Sterk androgeen effect versterkt de talgafscheiding en bij aanleg vergroting van de prostaatklier. Kans op acne, versneld haarverlies of een toename van lichaamshaar. Risico op gynaecomastie. Het onderdrukt de natuurlijke productie van testosteron tijdens inname en gedurende een lange tijd na het stoppen met innemen. Dit kan daarom leiden tot een afname van het libido. Om dit te voorkomen, kunnen anti-oestrogeengeneesmiddelen aan de cyclus worden toegevoegd. Agressief gedrag en veel zweten overdag en ‘s nachts.

0
    0
    Uw mandje
    Uw winkelwagen is leegTerug naar Shop